Naši profili i oluci, kao i ostala limarija se izrađuju od najkvalitetnijih limova eminentnih proizvođača, a proizvodanja se obavlja na mašinama poslednje generacije. Paralelno sa razvojem industrijskog aspekta naše firme, velika pažnja se poklanja obučenosti zaposlenih i njihovom stalnom usavršanju a intenzivno se radi i na predstavljanju asortimana naših proizvoda na domaćem i međunarodnom planu..

dalje...


2011-10-10

Specijalna ponuda alu-lamperije!

Predstavljamo vam specijalnu ponudu alu-lamperije!

Idealna za pokrivanje razlicitih vrsta podloga, stambenih, poslovnih, unutrasnjih i spoljasnjih prostora, alu-lamperija je idealno resenje za Vas!

<-- Nazad
2011-08-14

Online narudžbenica

Jednostavnim popunjavanjem formulara, izborom između ponuđenih opcija, možete izabrati tačno ono što vam treba iz našeg asortimana, ali i, u skladu sa svojim potrebama, definisati boje, količine, obloge itd, i poslati nam tako koncipiran zahtev.

Mi ćemo vam svakako odgovoriti.<-- Nazad
2011-08-10

Prodanović limarija - na mreži!

U saradnji sa našim prijateljima iz CADDAR studia, realizovali smo projekat internet sajta, kao i promotivnih materijala više vrsta (reklamne bilborde, promotivne kataloge i ostalo), kojima ćemo vam predstaviti naš proizvodni asortiman, približiti našu ponudu i tako vam pomoći da se odlučite za naše proizvode.

<-- Nazad
2011-08-01

Redizajn logotipa

Odlučili smo se za redizajn postojećeg logotipa. U saradnji sa našim prijateljima iz CADDAR studia, urađena je kompletna knjiga grafičkih standarda i definisan igled i način vizelne komunikacije našeg preduzeća.

<-- Nazad
2011-05-03

Limarska galanterija

Specijalna ponuda limarske galanterije - šelne, kuke, kazančići, kolena, čela, snegobrani, prateći šrafovi itd...

Pocinkovani, plastificirani (POC ili PVC) prema postojećim bojama elemenata na koje se montiraju

<-- Nazad
2011-04-12

Nova hala u upotrebi

Izgradili smo novu proizvodnu halu, sa 300 kvadratnih metara pokrivenog industrijskog prostora u kojoj će se obavljati proizvodnja novih količina pocinkovanih i PVC oluka i aluminijumske galanterije...

U hali se nalazi pet novih mašina koje nam značajno povećavaju kapacitet rada i podižu produktivnost.

<-- Nazad
2011-01-01

Krovni limovi sa DRIPSTOP filcom

Predstavljamo vam specijalnu ponudu:

Pocinkovani i PVC krovni profilisani limovi sa DRIPSTOP filcom TRF 15/35/60 TRF krovni limovi (širina 1135 / 1000 / 820 mm) je idealno resenje za pokrivanje prostora na mestima gde curenje nije dozvoljeno ni u najeksremnijim uslovima...

<-- Nazad