Naši profili i oluci, kao i ostala limarija se izrađuju od najkvalitetnijih limova eminentnih proizvođača, a proizvodanja se obavlja na mašinama poslednje generacije. Paralelno sa razvojem industrijskog aspekta naše firme, velika pažnja se poklanja obučenosti zaposlenih i njihovom stalnom usavršanju.

dalje...


Preduzeće "Prodanović d.o.o" iz Šapca, firma za proizvodnju građevinarske limarije i krovnih pokrivača, osnovana 2002. godine, zauzima lidersku poziciju u ovoj grani industrije u regionu Zapadne Srbije.

Sa preko 20 zaposlenih, na više od 2h pokrivenog fabričkog prostora, i sa više od 15 specijalizovanih mašina, poslednje generacije, proizvodimo parapetne, fasadne i profilisane krovne limove, profilisane limove sa DRIPSTOP filcom, aluminijumske lamperije, poluokrugle i četvrtaste PVC i POC oluke, kao i metalnu galanteriju svih vrsta za građevinsku limariju.Preduzeće nastavlja da se razvija i unapređuje svoje poslovanje, kao i da se stalno usavršava, tehnloški i kadrovski, na polju proizvodnje krovnih pokrivača i ostalih proizvoda od lima za građevinske radove.